Mercator preuzeo En Plus i ulazi u naftni biznis

Bez autora
Aug 09 2011

Mercator je s današnjim danom postao 100-postotni vlasnik društva En Plus, čime je najveće slovensko trgovačko društvo ušlo na tržište naftnih derivata. Ukupno 18 samoposlužnih benzinskih postaja pod robnom markom 24/7 Mercator je kupio krajem lipnja od financijskog društva Hram Holding. Mercator je tada naveo kako preuzimanje predstavlja dopunsku djelatnost te da ponudu spomenutih benzinskih postaja namjerava proširiti i na Hrvatsku i Srbiju, a iste će biti postavljene na parkiralištima u sklopu trgovačkih centara. Mercator je još 2004. pregovarao o lociranju postaja 24/7 ispred svojih centara, no projekt je propao.

Mercator preuzeo En Plus i ulazi u naftni biznisMercator je s današnjim danom postao 100-postotni vlasnik društva En Plus, čime je najveće slovensko trgovačko društvo ušlo na tržište naftnih derivata.

Ukupno 18 samoposlužnih benzinskih postaja pod robnom markom 24/7 Mercator je kupio krajem lipnja od financijskog društva Hram Holding.

Mercator je tada naveo kako preuzimanje predstavlja dopunsku djelatnost te da ponudu spomenutih benzinskih postaja namjerava proširiti i na Hrvatsku i Srbiju, a iste će biti postavljene na parkiralištima u sklopu trgovačkih centara. Mercator je još 2004. pregovarao o lociranju postaja 24/7 ispred svojih centara, no projekt je propao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik